fbpx

BENDROSIOS NUOSTATOS

Ši UAB “Jurdenta” (Smile art odontologijos studija) Privatumo politika (toliau – Privatumo politika) reglamentuoja “Jurdenta” (Smile art odontologijos studija) (toliau – Duomenų valdytojas) interneto svetainės www.saklinika.lt (toliau – Interneto svetainė) ar socialinių tinklų (Facebook, Instagram, kt.) pagrindinius Paciento asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką naudojantis Interneto svetaine ar kitomis Duomenų valdytojui priklausančiomis paskyromis, įskaitant užklausų, komentarų ir kitos informacijos siuntimą naudojantis Interneto svetainėje ar kituose Duomenų valdytojui priklausančiose paskyrose (Facebook, Instagram, kt.) esančiomis formomis ar el. paštu. Šia Privatumo politika užtikrinamas Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų, nustatančių asmens duomenų tvarkymą, laikymasis ir įgyvendinimas.

Tvarkydamas ir saugodamas Jūsų asmens duomenis Duomenų valdytojas įgyvendina organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Kiekvieną kartą lankydami Duomenų valdytojui priklausančią Interneto svetainę sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Slapukai reikalingi tam, kad galėtume užtikrinti saugų ir efektyvų svetainės veikimą, analizuoti Jūsų įpročius ir pasiūlyti Jums visavertes paslaugas bei prie Jūsų poreikių priderintą turinį. Naršyklės nustatymuose Jūs bet kada galite peržiūrėti, blokuoti ir ištrinti slapukus ar jų dalį. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais slapukų ištrynimas gali sulėtinti naršymo internete spartą, apriboti tam tikrų interneto svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie svetainės.

Jei pageidaujate, kad Jums lankantis mūsų tinklalapyje Jūsų asmens duomenys nebūtų tvarkomi, patariame savo interneto naršyklėje aktyvuoti privataus naršymo (angl. Private Browsing) funkciją.

Asmenys, kurie yra jaunesni negu 16 metų, negali teikti jokių asmens duomenų per mūsų svetainę. Jei esate asmuo, kuris yra jaunesnis negu 16 metų, prieš pateikdami asmeninę informaciją, turite gauti savo tėvų arba kitų teisėtų globėjų sutikimą.

KOKIA INFORMACIJA RENKAMA APIE ASMENĮ

Tiesiogiai asmens pateikta informacija:

  • gimimo data,
  • gyvenamoji vieta (adresas),
  • lytis,
  • vardas,
  • pavardė,
  • telefono numeris,
  • elektroninio pašto adresas.

Kita mūsų renkama informacija

Mes taip pat galime rinkti ir kitą informaciją apie jus, jūsų įrenginį ar jūsų naudojimąsi svetainės turiniu su jūsų sutikimu. Jūs galite rinktis nepateikti mums tam tikros informacijos (pvz., informacijos, prašomos pateikti užklausos formoje), tačiau tokiu atveju gali būti nesklandumų pateikiant užklausą.

KAIP NAUDOJAMA ASMENS INFORMACIJA

Duomenų valdytojas gali naudoti surinktą informaciją toliau nurodytais tikslais:

  • užregistruoti Jus vizitui:
  • tiesioginės rinkodaros tikslu*, pvz., siųsti naujienlaiškius, pateikti individualiai pritaikytus reklaminius skelbimus ir siųsti pranešimus apie akcijas, įvertinti ir analizuoti savo rinką, klientus ir paslaugas (įskaitant ir jūsų nuomonės apie paslaugas rinkimą bei klientų apklausų organizavimą).
  • kitais būdais su jūsų sutikimu.⃰

*Informuojame, kad jūs turite teisę nesutikti ar bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą tvarkyti jūsų duomenis aukščiau nurodytais, žvaigždute pažymėtais, tikslais.

SLAPUKAI

Slapukas (angl. cookies) – mažas tekstinis dokumentas, turintis unikalų identifikacijos numerį, kuris yra perduodamas iš interneto tinklalapio į lankytojo kompiuterio kietąjį diską, kad tinklalapio administratorius galėtų atskirti lankytojo kompiuterį ir matyti jo veiklą internete. Kai jūs sutinkante, jog slapukai būtų naudojami, šis tekstinis dokumentas yra pridedamas ir slapukai leidžia analizuoti puslapio srauto informaciją. Ši priemonė taip pat leidžia kaupti, analizuoti bei prisiminti informaciją apie tai, kuo jūs domitės, kam jūs teikiate pirmenybę.

Mes naudojame internetinio srauto slapukus, jog galėtume matyti kokius puslapius vartotojas lanko. Tai padeda internetinio srauto duomenų analizei atlikti bei pagerinti naršymo kokybę internetiniame puslapyje, atsižvelgiant į vartotojų elgseną. Šią informaciją mes naudojame tik statistinės analizės tikslais.

Apibendrinant, slapukai padeda gerinti internetinį puslapį, leidžiant mums stebėti kurie puslapiai jus domina, o kurie ne. Slapukai jokiu būdu negali perduoti mums prisijungimo prie jūsų asmeninio kompiuterio ar informacjos apie jus, apart tos informacijos, kurią jūs savo noriu pateikiate. Jūs visada galite pasirinkti priimti ar atmesti slapukus. Daugelis interneto naršyklių automatiškai priima slapukus, tačia jūs galite keisti naršyklės nustatymus ir nepriimti slapukų.

Tinklapyje naudojami slapukai:

SLAPUKO PAVADINIMASSLAPUKO TIKSLAS (KAM NAUDOJAMAS?)RENKAMI DUOMENYSAR DUOMENYS PERDUODAMI TREČIOSIOMS ŠAtdMS?KIEK LAIKO SAUGOMAS SLAPUKAS?
_GAGoogle analytics slapukai. slapukai skirti statistikai apie vartotojų elgseną rinkti.Naršymo duomenysTaip2 metai
_GID1 diena
__tawkuuidŠį slapuką paprastai nustato svetainė, naudodama „Taw.to“, kuri yra tiesioginių pokalbių paslauga.Naršymo duomenysNe180 dienų
tawkUUIDŠį slapuką paprastai nustato svetainė, naudodama „Taw.to“, kuri yra tiesioginių pokalbių paslauga.Naršymo duomenysNe180 dienų
__cfduidSu svetainėmis, naudojančiomis „CloudFlare“, susijęs slapukas, naudojamas pagreitinti puslapio įkėtdmo laiką.Naršymo duomenysNe180 dienų

ASMENS TEISĖS

Jūs, leidęs tvarkyti savo asmens duomenis, turite teisę:

  • žinoti (būti informuotas) apie savo duomenų tvarkymą (teisė žinoti);
  • susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti);
  • reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti asmens neišsamius asmens duomenis (teisė ištaisyti);
  • savo duomenis sunaikinti arba sustabdyti savo duomenų tvarkymo veiksmus (išskyrus saugojimą) (teisė sunaikinti ir teisė „būti pamirštam“);
  • turi teisę reikalauti, kad asmens Duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą esant vienai iš teisėtų priežasčių (teisė apriboti);
  • turi teisę į duomenų perkėlimą (teisė perkelti);
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara. Jei nebenorite, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu, įskaitant profiliavimą, galite rašyti elektroninį laišką adresu, nurodytu šio teksto apačioje, arba skambinti telefonu ir nesutikti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ir/arba kad nebūtų taikomas tik automatizuotas, įskaitant profiliavimą**, jūsų asmens duomenų tvarkymas, nenurodydami nesutikimo motyvų.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Duomenų valdytojo rekvizitai:

UAB “Jurdenta“, Smile art odontologijos studija

Įmonės kodas: 301844126

Buveinės adresas: Perkūnkiemio g. 15, LT- 12119 Vilnius

Tel. +37069940994

El. paštas: info@saklinika.lt

Jei dėl šioje Privatumo politikoje pateiktos informacijos jums iškiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis bet kuriuo jums patogiu būdu:

  • Paštu: Perkūnkiemo g. 15, LT- 12119 Vilnius
  • Telefonu: +37069940994
  • El. paštu: info@saklinika.lt

 

Šio dokumento paskutinio atnaujinimo data yra 2018-05-16.